За да можете да използвате цялата функционалност на този сайт, са Ви необходими бисквитки. Моля, активирайте бисквитките и заредете отново браузъра. След презареждането ще се покаже диалоговият прозорец за управление на бисквитките.

Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Можете по всяко време да промените настройките с натискане на бутона „Настройки”. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”. Нашата политика за защита на личните данни

Бош участва в изложението „Иновации, бизнес и образование в транспорта“ – Транс Тренд 2017

Mrs.
Mina Chorbova
Robert Bosch EOOD
bul. Cherni vrah 51b
1407 Sofia
Bulgaria
Телефон +359 2 969 90 90
Факс +359 2 962 53 08

26.04.2017 | България | Корпоративни новини

Изложение Транс Тренд 2017

• Организатори на изложението са ВТУ „Тодор Каблешков“ и списания „Хайдрайв” и „АТТ”
  • „Транс Тренд 2017“ е част от поредицата събития за честване на 95-годишнината от създаването на ВТУ „Тодор Каблешков“
  • Форумът среща висшето образование и бизнеса

София – На 26 и 27 април 2017 г. във Висше транспортно училище „Тодор Каблешков” се провежда изложение „Иновации, бизнес и образование в транспорта 2017” – Транс Тренд 2017. Bosch Автомобилно оборудване участва във форума, на който представители на различни звена от транспортния бизнес имат възможност да общуват със студентите, докторантите и преподавателите от ВТУ „Тодор Каблешков” и други висши училища и образователни институции, ангажирани в транспортния сектор. „Транс Тренд 2017“ е част от програмата, с която се отбелязва 95-годишнината от създаването на висшето училище. Входът за събитието е свободен.

Събитието съчетава изложбена част с щандове на различни производители и научен семинар. Изложбената част включва представяне на интересни модели автомобили, електромобили, ретро автомобили, камиони, влекачи, тренажорни комплекси, системи за зелена енергия, интелигентни логистични решения и др.

На семинара, който ще се проведе по време на събитието, в рамките на панела "Екология и зелена енергия“ Bosch Автомобилно оборудване ще изнесе лекция на тема „Системи за следене налягането в гумите – TPMS“. Събитието ще се състои на 27 април от 13:30 ч. в аулата на ВТУ „Тодор Каблешков“, учебен корпус V.

Инициативата е част от програмата на Бош за дългосрочно устойчиво сътрудничество с висшето образование.

Допълнителна информация:

Бош е водещ световен доставчик на технологии и услуги с около 375 000 служители (към 31.12.2015 г.). През 2015 г. Групата реализира продажби в размер на над 70,6 млрд. евро. Дейността на Бош е организирана в четири бизнес сектора – „Автомобилни технологии”, „Индустриална техника”, „Потребителски стоки” и „Енергийна и сградна техника” и включва Robert Bosch GmbH и неговите над 440 дъщерни и регионални дружества в 60 държави. Заедно с търговските и сервизни партньори, Бош има представители в около 150 страни. Основата за бъдещия растеж на компанията е нейната иновативна сила. В Бош работят 55 800 разработчици и изследователи в около 115 локации по целия свят. Стратегическа цел на Група Бош е разработването на иновативни и ефективни решения за подобряване качеството на живота в мрежово ориентиран свят. Ето защо Бош предлага „Техника за живота”.

Компанията е основана през 1886 г. в Щутгарт от Роберт Бош (1861 - 1942) като “Работилница за фина механика и електротехника“. Специфичната правна структура на Robert Bosch GmbH гарантира предприемаческата свобода на Бош Групата, давайки възможност за дългосрочно планиране и инвестиции в значими за нейното бъдеще иновации. Благотворителната фондация Robert Bosch Stiftung GmbH притежава 92% от капитала на Robert Bosch GmbH. Мажоритарното право на глас се държи от индустриалния тръст Robert Bosch Industrietreuhand KG, който изпълнява и предприемаческите функции на собственика. Останалата част от дяловете се управлява от семейство Бош и Robert Bosch GmbH.

Допълнителна информация можете да намерите на:

www.bosch.com

www.bosch-press.com