Премини към основното съдържание
Бош в България

Кариера в Bosch Digital

Кариера в Bosch Digital

Мястото, където опитът среща новите технологии

Мисията на Bosch Digital е да подпомага дигиталната трансформация на Група Бош. Ние имаме над 20-годишен опит в IoT (Интернет на нещата) и AIoT (Изкуствен интелект на нещата) и предлагаме почти целия спектър от услуги, необходими за създаване на едно умно IТ решение, работейки с почти всички дивизии в Бош. В портфолиото ни влизат умни решения за сигурността и комфорта у дома и такива за секторите търговия, енергетика, строителни технологии, селско стопанство, производство, потребителски стоки и мобилност.

Екипът в България включва над 300 експерти и покрива широк спектър от технологии – Java, Spring Boot, Go, TypeScript, iOS, Android, Azure, Azure DevOps, AWS, контейнеризация и оркестрация. Ние създаваме разнообразни продукти от embedded IoT разработки до cloud решения, осъществяваме технологично и бизнес консултиране, UX и маркетинг, разработваме мобилни приложения, както и цялостни решения за бизнеса и крайни клиенти.

Пътят ни до тук

Компанията е основана през 1997 година в Кьолн с името ProSyst и специализира в разработването на софтуер за гейтуей и мидълуер за Интернет на нещата. Офисът в София се открива през 1998 година. През 2015 година Бош придобива ProSyst, а през 2020 компанията е преименувана на Bosch.IO. През 2022 г. Bosch.IO България предприема важна крачка в своето бизнес развитие, като се обединява с друга IT дивизия на Bosch и се става Bosch Digital. Към момента в Bosch Digital глобално работят около 10 хиляди експерти.

Запознайте се с нашите колеги

Какво предлагаме?

Допълнително здравно осигуряване

Карта за градски транспорт / възможност ползване на парко място

Годишен бюджет за обучения

Мултиспорт карта

Годишен бонус

Бонус за препоръчване на колега

Бонус при раждане на дете

Ваучери за храна и закуска в офиса

Oфис локация в центъра на града и модерни офис условия

Гъвкаво работно време

Работа от вкъщи

До 30 дни отпуска

Благотворителни инициативи

Множество събития за служителите

Добре дошли в нашия офис

Bosch Digital

Вашият контакт с Bosch Digital

Bosch Digital

бул. Цариградско шосе № 47Б Полиграфия офис център, сграда А, ет. 3
1124 София
България

Телефон