Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Този уебсайт използва бисквитки за целите на функционалността, удобството и статистиката. Можете да промените тази настройка по всяко време, като кликнете върху „Промяна на настройки“. Ако сте съгласни с това използване на бисквитки, моля, кликнете върху „Да, съгласен/съгласна съм“.

Техника за живота

Бош в България

Група Бош е в България от 25 години и има 190 служители и 3 дружества – Роберт Бош ЕООД, БСХ Домакински уреди България ЕООД и Бош Софтуер Иновейшънс ЕООД. През 2017 г. Групата реализира оборот в България на стойност 87 млн. евро. Централата на Бош е в София, където се помещават направленията Автомобилно оборудване, Електроинструменти, Термотехника и Сградни технологии (преди: Системи за сигурност). В София е позиционирано и дружеството БСХ Домакински уреди България ЕООД, което е активен участник на пазара за домакински уреди. През 2015 г. присъствието на Бош в България бе значително разширено чрез придобиването на софтуерната компания ProSyst, която междувременно се сля изцяло с Bosch Software Innovations.

Бош в България е част от Група Бош, водещ световен доставчик на технологии и услуги. Стратегическата цел на Група Бош е да предоставя „техника за живота” за днешния свързан свят. Продуктите и услугите на Бош са създадени да вдъхновяват потребителя и да подобряват качеството на живот, като предлагат иновативни и ефективни решения.

1

основна локация в България

Факти и цифри

за Бош в България

Факти и цифри за Бош в България
Факти и цифри за Бош в България

Продукти и услуги, които пораждат ентусиазъм

В автомобила, у дома или на работа – технологиите на Бош подобряват много области от живота

Автомобил, представящ решенията за мобилност на Bosch

За автомобила

Автомобилни технологии

Благодарение на богатото си техническо ноу-хау Бош разработва интелигентни автомобилни решения в областта на хардуера, софтуера и услугите.

Автомобил, представящ решенията за мобилност на Bosch
Семейство лежи удобно на дивана в дома си, оборудван с технологията за интелигентен дом на Bosch.

За дома

У дома

Бош предлага индивидуални решения за дома, които улесняват живота ни всеки ден.

Семейство лежи удобно на дивана в дома си, оборудван с технологията за интелигентен дом на Бош
Служител следи процесите в магазина с помощта на таблет и инструменти от Индустрия 4.0 на Bosch.

За бизнеса

Промишленост и браншове

Бош предлага иновативни продукти за бизнеса.

Служител следи процесите в магазина с помощта на таблет и инструменти от Индустрия 4.0 на Bosch.

Нашите марки

Група Бош притежава множество марки, съобразени с изискванията на отделни пазари. Всички те означават продукти и услуги, които подобряват качеството на живот на хората по целия свят. Разгледайте ги:

  • Bosch
  • Autocrew
  • Bosch Car Service
  • Rexroth
  • CST/berger
  • Dremel
  • Dynacord
  • Electro-Voice
Портрет на Роберт Бош

Нашата история

През 1886 г. Роберт Бош основава „Работилница за фина механика и електротехника“ в Щутгарт, Германия. Така се полага началото на днешната глобална компания. От самото начало тя се характеризира със силно новаторство и социална ангажираност.

Поток близо до обекта на Bosch в гр. Блайхах, Германия.

Ние поемаме отговорност

За нас устойчивост означава осигуряване на дългосрочния успех на компанията, като в същото време се опазват природните ресурси, от които зависят настоящите и бъдещите поколения. Затова ние приемаме екологията за двигател на иновациите. За Бош всички аспекти на корпоративната социална отговорност са от особена важност.

Д-р Фолкмар Денер

Законосъобразност

Законосъобразността е неразделна част от ценностите на Бош. Чрез нашите глобални вътрешни правила ние целим да защитим както нашите сътрудници и компания, така и нашите клиенти и партньори.

Свържете се с Бош

Очакваме Вашето запитване:
Телефон