Премини към основното съдържание
Бош в България

Bosch ECS Career Camp

Започни своето пътешествие във вълнуващия свят на софтуерните технологии за автомобилната индустрия

Bosch ECS Career Camp vol.3

Стартирай успешно своята кариера в разработването на най-съвременните софтуерни технологии, които ще оформят бъдещето на мобилността

Започни своето пътешествие във вълнуващия свят на автоматизираното шофиране, свързаността, електрическата мобилност и изкуствения интелект

Bosch ECS Career Camp ще те преведе стъпка по стъпка и урок по урок през фазите и процесите на разработването и тестването на софтуер за автомобили.

Ние търсим:

  • Ентусиасти, които искат да открият нови кариерни възможности и да придобият знания за най-съвременните софтуерни технологии за автомобилната индустрия.
  • Студенти, завършващи или изучаващи информатика, компютърни науки или софтуерно инженерство.
  • Любопитни и креативни хора, които имат желание да научат основите на разработването и тестването на автомобилен софтуер, за да създават безопасни, устойчиви и вълнуващи решения за мобилността.

Какво представлява Bosch ECS Career Camp?

Bosch ECS Career Camp съчетава придобиването на фундаментални знания и приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с мобилността. Програмата дава възможност за бързо натрупване на теоретичен и практически опит в работа с продукти като системи за автономно шофиране, инструментални клъстъри, интелигентни дисплеи, централни компютри за автомобили, електрически велосипеди, камери и Computer vision, системи за автоматизирано паркиране, проекти за дигитализация и други.

Продължителност

Обучителните програми в Bosch ECS Career Camp Vol.3 започват през януари 2024г. и са безплатни за всички одобрени кандидати.

Формат на провеждане

Онлайн лекции в рамките на 2 часа на ден, от 16.00ч. до 18.00ч. Част от практическите занятия и неформални срещи, които организираме за участниците, може да се проведат на живо в новия ни, уютен и модерен офис.

Възможности

След успешното завършване на обучението в Bosch ECS Career Camp, ще имаш възможност да се станеш част от инженерния екип на Bosch Engineering Center Sofia.

Каква е нашата програма за обучение?

Курсовете за обучение в Bosch ECS Career Camp Vol.3 са структурирани в четири направления:

  • C++ Application Programming for Automotive
  • Embedded C Programming for Automotive
  • Testing for Automotive
  • Systems and Requirements Engineering

Курсовете включват теоретични обучения, примери от реални проекти и практически упражнения.
Всеки модул на курса надгражда знанията от предходния и дава възможност за придобиване на задълбочени знания за софтуерните алгоритми, стандартите, процесите и инструментите, необходими за придобиването на квалификация за работа по проекти за цялостни решения, свързани с мобилността.

Програмата за обучение в Bosch ECS Career Camp Vol.3 стартира през януари 2024 г.

Очаквай повече информация за следващите курсове за обучение през 2024г. В случай, че желаеш да кандидатстваш за предстоящото издание Bosch ECS Career Camp Vol.4 изпрати е-мейл на: BoschECS.Careercamp@bg.bosch.com

Присъедини се към нас и бъди част от свят, в който твоите идеи водят до нещо значимо!