Премини към основното съдържание
Бош в България

Роберт Бош ЕООД с престижно отличие в годишните награди за корпоративна социална отговорност „Златно сърце“

20.05.2021

Компанията получи голямата награда в категория „Подкрепа на хора в неравностойно положение“ за своя проект „Подари Усмивка“ с Фондация „Светът на Мария“

Бош с престижно отличие в годишните награди за корпоративна социална отговорност Златно сърце
Ирена Райчева – Удрева, Корпоративни комуникации Роберт Бош ЕООД и Мариана Митева, ръководител Дневен Център „Светове“

Проектът на Роберт Бош ЕООД и Фондация „Светът на Мария“ „Подари Усмивка“ подкрепя социалната интеграция на младежите с интелектуални затруднения от Дневен център „Светове“. В допълнение към финансовата подкрепа, компанията подпомага каузата чрез закупуване на произведени от младежите сувенири, поръчка на кетъринг за корпоративни събития, организиране на благотворителни базари и съвместни тематични работилници. Екипът на Бош убедено вярва, че промяната на нагласите на обществото започва отвътре. Именно затова служителите са ангажирани с много от инициативите и имат личен принос в тяхното осъществяванe.

Церемонията се състоя на 19 май в Интер Експо Център. Тридесет и пет благотворителни проекта и социални инициативи в над 20 различни категории получиха официално признание в седмото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце” на списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review. Сред наградените имаше представители на частния сектор, медиите и неправителствените организации.

Годишните награди за благотворителност и КСО „Златно Сърце“ имат за цел да съберат на едно място инициаторите на едни от най-успешните социално отговорни инициативи през 2020 година. Те отличават компаниите и личностите, които са допринесли за реализирането на смислени проекти в помощ на обществото и на отделни групи, и им дават възможност да споделят вдъхновяващи истории.

  • Бош с престижно отличие в годишните награди за корпоративна социална отговорност Златно сърце
    Снимки: Business Lady
  • Бош с престижно отличие в годишните награди за корпоративна социална отговорност Златно сърце
  • Бош с престижно отличие в годишните награди за корпоративна социална отговорност Златно сърце

За контакт с медии

Ирена Райчева – Удрева
Корпоративни комуникации

Телефон

Общи въпроси за Бош

Още новини